Micro Tooling

I forbindelse med overtagelsen af Demant Tool Shop (Oticon) tilbage i 2017, blev Micro Tooling og Micro Moulding et nyt forretningsområde for DENCKER. Medarbejderne fra Oticon fulgte med og i årenes løb, har DENCKER opbygget et fantastisk set-up med fagligt dygtige og yderst kompetente medarbejder samt moderne og avancerede maskiner og udstyr.

 

Micro Tooling og micro CNC-bearbejdning er ekstremt krævende for både produktionsudstyr og medarbejdere. Der stilles meget store krav til præcision og finne-niveau i en detaljegrad så lille, at det ikke kan ses med det blotte øje. Derfor foregår en stor del af dette arbejde under mikroskoper.

 

DENCKER udvikler værktøjer, som bruges til udvikling og støbning af bittesmå emner til bl.a. høreapparater, hvilket kræver skarpe øjne, sans for detaljer og fokus på kvalitet. Derfor har DENCKER samlet alle processer in-house, lige fra den første dialog med kunden til et færdigstøbt mikro-plastemne, med tilhørende scanning, komplette målerapporter og QC-dokumenter mm.

 

Alt sammen foregår i en tæt dialog med kunden, der i projektforløbet holdes orienteret med statusmøder, via Skype eller Teams. Frekvensen for disse møder, aftales med kunden i det omfang kunden ønsker.

 

Ved jævnlig kontakt med kunden, kan DENCKER sikre og planlægge, at alle emnedetaljer, tolerancer og kvalitetskrav overholdes i henhold til den aftale, der er indgået ved opgavens start.

 

Således kommer DENCKER altid sikkert i mål med kvalitet til den aftalte leveringstid.

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net

Per M Kristensen

Per M Kristensen

Tool Production Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 57

pmk@dencker.net