Kvalitet og kontrol

Hos DENCKER producerer, fremstiller og leverer vi kun produkter af høj kvalitet. Vi arbejder bevidst med kvalitet og præcision i alle sammenhænge omkring hvert enkelt produkt, da der er høje krav til netop præcision, detaljer og finneniveau på de emner, der skal støbes i DENCKERs støbeforme.

DENCKER er ISO 9001-certificeret. ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, som for mange er synonymt med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kundedialog. Disse tre ting er vigtige fokusområder for DENCKER. Vi søger hele tiden at optimere vores processer – både internt, men også processerne omkring kundedialog, så vi sikrer os, at vores kunder hele tiden får det mest optimale ud af vores samarbejde.

 

DENCKERs kvalitetssikring i praksis

Når DENCKER siger, at vi har det hele in-house, så er det altså det hele.

Vi gennemfører rutinemæssigt afsluttende kontrol på samtlige opgaver, inden de leveres. Her tester vi, om kvaliteten lever op til det, vi har aftalt med kunden.

VI har vores eget avancerede temperaturstyrede målerum, hvor vi dokumenterer emnernes kvalitet. Det kan fx være at kontrollere, at kundens ønsker til tolerancer og overfladekrav er overholdt. Kvalitetskontrollen varetages af dygtige måleteknikere, som anvender avancerede målemaskiner.

 

DENCKER tilbyder fire forskellige opmålingstyper:

  • CMM målemaskine fra D.E.A (Hexagon)
  • Optisk måling på en De Meet 400-maskine
  • 3D-scanning og avanceret sammenligning med 3D-part
  • Ruheds- og overflademålinger.

 

Vores kvalitetssikringsprocedure udvikles dynamisk i takt med vores kunders stigende krav til kvalitetssikring. Dels sørger vi for løbende uddannelse og videreuddannelse af vores personale, og dels har vi konstant et fokus på nye, relevante teknikker, der kan supplere vores nuværende kvalitetsdokumentation.

DENCKERs kvalitetssikring er dokumenteret i vores interne kvalitetshåndbog. Kvalitetshåndbogen er bygget op af mange års erfaringer og samtidig videreudviklet efter standarder. Hvis vores kunder ønsker kvalitetshåndbogen (som pdf-fil), så kontakt venligst en af nedenstående personer.

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net

Per M Kristensen

Per M Kristensen

Key Account Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 57

pmk@dencker.net

Kasper Toft

Kasper Toft

Key Account Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 61

kt@dencker.net