Nye og spændende jobmuligheder hos DENCKER

DENCKER har fantastisk travlt med spændende og udfordrende opgaver. Det betyder, at vi så godt som altid er på jagt efter nye kollegaer. Hvis du er en ambitiøs værktøjsmager eller plastmager, så kontakt os endelig eller send en uopfordret ansøgning afsted med det samme. Måske er det lige netop dig, vi skal bestille visitkort til næste gang. 

Vi tilbyder dig gode kollegaer, et godt arbejdsmiljø, en afvekslende arbejdsdag i nye, lyse produktionshaller, den nyeste teknologi indenfor vores arbejdsområde, faglige udfordringer, munter omgangstone, løbende efteruddannelse, moderne ledelse samt årligt tilbagevendende events bl.a. sommerfest og julefrokost.

 

Vi investerer i vores medarbejdere

DENCKER har en personalepolitik, der tager udgangspunkt i medarbejdernes individuelle ønsker om udvikling og medbestemmelse. DENCKERs medarbejdere har det heldigvis med at blive i virksomheden i mange år og vores kunder oplever derfor en kontinuitet i både kontakten til virksomheden og den høje kvalitet på det udførte arbejde. Den direkte kontakt, medarbejderne og kunderne imellem, forebygger misforståelser og sikrer, at vigtige detaljer ikke går tabt.

Personalet efteruddannes jævnligt med relevante kurser, så vi til enhver tid kan garantere, at vi arbejder på et højt fagligt niveau.

 

LEDIGE STILLINGER

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket.

 

UOPFORDRET ANSØGNING

Vi modtager altid gerne din uopfordrede ansøgning. Send den til dencker@dencker.net

 

Hils på os på Facebook og LinkedIn.

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net

Per M Kristensen

Per M Kristensen

Key Account Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 57

pmk@dencker.net

Kasper Toft

Kasper Toft

Key Account Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 61

kt@dencker.net