Få et nyt og spændende job hos DENCKER!

DENCKER har fantastisk travlt med spændende og udfordrende opgaver. Det betyder, at vi så godt som altid er på jagt efter nye kollegaer. Hvis du er en ambitiøs værktøjsmager eller plastmager, så kontakt os. Måske er det lige netop dig, som vi skal bestille visitkort til næste gang. 

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, et godt arbejdsmiljø, en afvekslende arbejdsdag i nye, lyse produktionshaller, den nyeste teknologi i vores arbejdsområde, sommerfest, faglige udfordringer, munter omgangstone, løbende efteruddannelse og moderne ledelse.

Du vil videre - det kan du komme hos DENCKER

DENCKER har en personalepolitik, der tager udgangspunkt i medarbejders individuelle ønsker om udvikling og medbestemmelse. DENCKERs medarbejdere har det heldigvis med at blive i virksomheden i mange år. Vores kunder oplever derfor en kontinuitet i såvel kontakten til virksomheden som den høje kvalitet på det udførte arbejde. Den direkte kontakt medarbejderne og kunderne imellem forebygger misforståelser og sikrer, at vigtige detaljer ikke går tabt.

Personalet efteruddannes jævnligt med relevante kurser, så vi til enhver tid kan garantere, at vi arbejder på et højt fagligt niveau.

Hils på os på facebook.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net

Per M Kristensen

Per M Kristensen

Afdelingsleder Tool

Telefon: (+45) 60 40 00 57

pmk@dencker.net

Kasper Toft

Kasper Toft

Afdelingsleder Plast

Telefon: (+45) 60 40 00 61

kt@dencker.net