DENCKERs mål er ...

at du som kunde hos DENCKER er tilfreds med både vores samarbejde og med opgavens løsning. For at skabe det bedste grundlag for din tilfredshed, har vi formuleret nogle generelle forretningsbetingelser. Disse gælder for os og for dig som kunde, med mindre vi specifikt har aftalt noget andet.

Vores forpligtelser

 1. DENCKER løser enhver opgave, som vi har indgået en mundtlig eller skriftlig aftale om.
 2. Vi behandler alle oplysninger om vores kunder fortroligt.
 3. Vi inddrager dig, hvis der i processen opstår situationer, der gør, at enten betingelserne, processen eller det endelige produkt kommer til at afvige fra det aftalte.
 4. Vi angiver alle priser eksklusive moms. Den fremgår eksplicit ved faktureringen.

Vores kunders forpligtelser

 1. DENCKERs betalingsbetingelser er som aftalt med hver enkelte kunde.
 2. Du leverer – eventuelt i samarbejde med os - en grundig og fyldestgørende mundtlig og/eller skriftlig beskrivelse af opgaven.
 3. Du sikrer, at DENCKER har en eller flere kompetente opgaveansvarlige i din virksomhed, som vi kan samarbejde med undervejs i processen. Det er dit ansvar, at vi hurtigt kan få de informationer, vi skal bruge undervejs i processen. Dette så vi kan løse opgaven til din tilfredshed.
 4. Du underretter os, hvis det i processen viser sig, at det endelige produkt burde være på en anden måde end det aftalte for, at du får optimal effekt af det. I en sådan situation vil vi hos DENCKER gøre, hvad vi kan for, at du – trods vores oprindelige aftale – får leveret et produkt, som du bliver helt tilfreds med.

Generelle vilkår

 1. Vores tilbud er gældende i 30 dage fra tilbudsdato.
 2. DENCKER kan levere dine produkter i egen fragtlastbil. Ønsker du ekspreslevering - fx fra dag til dag - så kontakt os for mere info.
 3. DENCKER er i intet tilfælde ansvarlig for driftstab eller anden form for tabt fortjeneste i vores kunders virksomheder direkte eller indirekte som følge af produkter eller ydelser leveret af DENCKER. 
 4. Vi fotograferer og beskriver fra tid til anden produktionsprocessen med konkrete produkter på denne hjemmeside og i trykte publikationer. Det gør vi på en måde, så du som kunde forbliver anonym, med mindre vi har fået din tilladelse til at bruge dit og/eller din virksomheds navn.

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net