Vores værdier

”Vi sætter en ære i, at kunden får et fejlfrit produkt - leveret til tiden”

Sådan lyder DENCKERs mission, som er ligeså gammel som virksomheden selv. Missionen har været grundlaget for den kultur, som kan ses, høres og opleves – uanset, hvor du befinder dig hos DENCKER. Vores kultur har formet sig ud fra de værdier, vi anser som de vigtigste for vores virksomhed; kvalitet, ordholdenhed, ambition, fleksibilitet og uhøjtidelighed. Disse værdier er så forankret en del af DENCKERs DNA, og de er uden tvivl med til at styrke samarbejdet med den enkelte kunde og forholdet til hver enkelte medarbejder. DENCKERs kultur og værdier er vigtige faktorer, når det kommer til at nå vores mål.

Kvalitet …

er et nøgleord i værktøjsbranchen. I forhold til det enkelte produkt, men også i forhold til processen med produktets tilblivelse. Hos DENCKER arbejder vi bevidst med kvalitet og præcision i alle sammenhænge omkring produktet: vores produktionsanlæg, arbejdsprocesserne, vores interne kvalitetsstyring, orden på værkstedet, orden i administrationen, lagerstyring, økonomistyring, efteruddannelse, kommunikation og vedligehold af virksomhedens fabriksbygninger.

Læs mere her: Kvalitet

Ordholdenhed …

er fundamentet i vores samarbejde med kunder og andre interessenter. Hos DENCKER er en aftale en aftale - et håndtryk i gammeldags forstand og dette uanset, om aftalen indgås mundtligt eller skriftligt. Vi bestræber os hver dag på at gøre, hvad vi siger, og sige, hvad vi gør. I vores verden er ordholdenhed den mest enkle og effektive måde at etablere og vedligeholde et tillidsfuldt samarbejde på.

Ambition …

sikrer, at vi hver eneste dag udfordrer os selv med at skabe endnu mere frugtbare løsninger for vores kunder. Vores vedholdende prioritering af nytænkning - også i nogle år, hvor danske produktionsvirksomheder var særligt udfordret - har konkret resulteret i, at DENCKER gennem kriseårene har fordoblet antallet af medarbejdere. Det har også resulteret i, at vi med gode kompetencer blandt vores medarbejdere samt en højteknologisk maskinpark kan tilbyde totalløsninger til vores kunder – DENCKER er en one-stop supplier.

Fleksibilitet …

... god service og individuelle løsninger er den centrale grund til, at DENCKER aldrig har stået stærkere. Med alle processer in-house kan næsten alt lade sig gøre.

”Kan det på en eller anden måde lade sig gøre at …?”

Hos DENCKER er svaret næsten altid ”Ja!”

Uhøjtidelig …

er stemningen såvel på værkstedet som i administrationen. DENCKER er en arbejdsplads, hvor mange medarbejdere har været kollegaer i adskillige år. Vi følger med i hinandens liv, som det nu former sig på godt og ondt. Vores partnerskaber med vores kunder strækker sig også ofte over mange år, og vi er ikke i tvivl om, at det skyldes, at vores mission er så nagelfast og ufravigelig, at vi godt tør gentage den igen og igen:

”Vi sætter en ære i, at kunden får et fejlfrit produkt - leveret til tiden”.

Mange års samarbejde om mange opgaver resulterer hos DENCKER i en uformel og direkte kommunikationsform, der sikrer, at misforståelser fanges med et smil. Hvis der skal en kop god kaffe til, så er den også altid klar.  

Kompetente medarbejdere ...

er DENCKERs væsentligste styrke. Derfor prioriterer vi at skabe et anerkendende arbejdsmiljø med et godt sammenhold på tværs af arbejdsfunktioner. Tilfredse medarbejdere er præcise, ambitiøse, ordholdne, fleksible og uhøjtidelige medarbejdere. Hver eneste dag sikrer holdet her, at DENCKERs mission bliver til virkelighed.

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net

Per M Kristensen

Per M Kristensen

Tool Production Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 57

pmk@dencker.net

Kasper Toft

Kasper Toft

Project Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 61

kt@dencker.net

Simon Frilund

Simon Frilund

Finance Business Partner

Telefon: (+45) 60 40 00 62

sf@dencker.net