DENCKER servicerer kunder i Tool og Plastindustrien

Direktør Anders Dencker etablerede DENCKER i 1996. I dag er vi mere end 50 ansatte.

DENCKER producerer produktionsforme og prototyper, og vi udfører ændring, service og reparation af eksisterende værktøjer. Derudover udfører vi 3D-scanning & print og sprøjtestøbning af små og mellemstore plastserier. Vi tilbyder også CNC-fremstilling af maskindele til komplekse emner, hvor der er særligt høje krav til præcision p.g.a. begrænset tolerance.

Vi er med hele vejen - fra designskitse til færdigt produkt

Vores kunder har i stigende grad ønsket, at vi er med i hele produktionsprocessen. Derfor har DENCKER udviklet sig til at være totalleverandør. I dag bliver vi ofte inddraget, allerede når et emne foreligger i en designskitse. Herefter er vi med resten af vejen, til emnet er færdigproduceret. Det sikrer en rationel produktionsproces, der bidrager til produktets rentabilitet for kunden.

Lige i nærheden

DENCKER er en dansk virksomhed med hovedsæde i nye, lyse og funktionelle produktionshaller i Nykøbing Mors. Vi servicerer langt overvejende danske kunder. Det betyder, at vi geografisk er lige i nærheden, når vores kunder har behov for service, reparationer eller ændringer.

Du kan læse mere om vores historie her

 

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net

Per M Kristensen

Per M Kristensen

Afdelingsleder Tool

Telefon: (+45) 60 40 00 57

pmk@dencker.net

Kasper Toft

Kasper Toft

Afdelingsleder Plast

Telefon: (+45) 60 40 00 61

kt@dencker.net

Simon Frilund

Simon Frilund

Økonomi & salg

Telefon: (+45) 60 40 00 62

sf@dencker.net