DENCKER - Tool & Plastic

Direktør Anders Dencker etablerede DENCKER i 1996. I dag er vi mere end 50 ansatte.

 

DENCKER er en højteknologisk virksomhed, som producerer værktøjer og prototyper på moderne og avancerede maskiner. Vores serviceteam udfører ændring, service, vedligehold og reparation af eksisterende værktøjer, så vi altid kan levere produkter af høj kvalitet. Derudover udfører vi 3D-scanning og -print samt sprøjtestøbning af små og mellemstore plastserier. Vi tilbyder også CNC-fremstilling af maskindele til komplekse emner, hvor der er særligt høje krav til præcision pga. begrænset tolerance.

 

Vi er med hele vejen - fra designskitse til færdigt produkt

Vores kunder har i stigende grad ønsket, at vi er med i hele produktionsprocessen. Derfor har DENCKER udviklet sig til at være totalleverandør. I dag bliver vi ofte inddraget, allerede når et emne foreligger i en designskitse. Herefter er vi med resten af vejen, til emnet er færdigproduceret. Det sikrer en rationel produktionsproces, der bidrager til produktets rentabilitet for kunden.

 

Lige i nærheden

DENCKER er en dansk virksomhed med hovedsæde i nye, lyse og funktionelle produktionshaller i Nykøbing Mors. Vi servicerer langt overvejende danske kunder. Det betyder, at vi geografisk er lige i nærheden, når vores kunder har behov for service, reparationer eller ændringer.

 

Du kan læse mere om vores historie her

 

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net

Per M Kristensen

Per M Kristensen

Tool Production Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 57

pmk@dencker.net

Kasper Toft

Kasper Toft

Project Manager

Telefon: (+45) 60 40 00 61

kt@dencker.net

Simon Frilund

Simon Frilund

Finance Business Partner

Telefon: (+45) 60 40 00 62

sf@dencker.net