Plastproduktion

For at imødekomme ønsket om en samlet leverance, fra tidlige prototyper eller 3D-printede emner til et færdigproduceret, sprøjtestøbt emne, varetager DENCKER nu også selve sprøjtestøbning af emnerne.

Vi støber både små og mellemstore serier, alt efter kundens ønske. Ligeledes kan vi udføre arbejdet omkring kvalitetssikring, herunder opmålinger i eget målerum og 3D-scanning af de støbte emner, med tilhørende målerapporter.

Hvis der kræves trim eller justeringer, udføres disse med meget kort gennemløbstid i vores effektive serviceafdeling. Derved sikrer vi, at leverancer ikke forsinkes unødigt, og vores kunder oplever på den måde en meget enkel og effektiv forretningsgang, idet det er samme leverandør, der udfører alle processer.

Vores støberi er sammensat af fuldautomatiserede maskiner med lukketryk fra 25 til 330 ton, samt skudvægt fra Micro Tooling til 750 gram.

Vores produktion er med fokus på kvalitet, fleksibilitet og leveringssikkerhed med et minimalt aftryk på miljøet. Vi har en høj grad i genanvendelse og brug af regenerat.

Du kan læse mere om vores maskinpark her:

Sprøjtestøbemaskiner

Målemaskiner

 

Kontakt

Kasper Toft

Kasper Toft

Afdelingsleder Plast

Telefon: (+45) 60 40 00 61

kt@dencker.net