Udvidelse hos DENCKER A/S

Opførelsen af ny 1000m2 produktionshal har taget de første skridt, og en ny 5-akset bearbejdningscenter er kommet på plads.

Grundet stor vækst de seneste år inden for Tool & Plastic har DENCKER behov for at udvide faciliteterne i Nykøbing Mors. Væksten er sket gennem mange spændende projekter til både nye og eksisterende kunder, hvor den overvejende del af dem er danske. Specielt vores modulære og innovative systemer inden for værktøjsfremstilling og plastproduktion har stor andel i væksten.

DENCKER har pr. 1. april 2017 overtaget Oticons værktøjs- og plastproduktion i Thisted og denne produktion flyttes til Nykøbing i foråret 2018, så alt er samlet på én adresse. Overtagelsen har skabt et helt nyt og spændende forretningsområde for DENCKER – ”Micro Tooling”. 
Samlet repræsenterer DENCKER nu i alt 60 medarbejdere. Vores faciliteter i Nykøbing bliver ligeledes udvidet med ca. 200 kvadratmeter kantine og velfærdsrum. Udvidelsen betyder, at vi får optimale betingelser for at følge den store efterspørgsel og samtidig gør plads til flere maskiner i fremtiden. 
Vi ser frem til at få fabrikken udvidet, så vi kan udvikle os i takt med kundernes store efterspørgsel.

"DENCKER har frem for alt fastholdt kvalitet og god service til kunderne – der ser ud til at være vejen frem for os." - Anders Dencker

Udvidelsen har nu taget de første skridt, og vi forventer at se det færdige resultat i Februar 2018.

Ny maskine i gang.

Yderligere har vi valgt at investere i en ny 5-akset bearbejdningsmaskine grundet stor efterspørgsel på maskindele og avanceret CNC fræsearbejde. Maskinen er en HAAS UMC-750, som er leveret af Edstøms maskiner, Hedensted. Maskinen er allerede leveret og taget i brug.

Datablad - http://int.haascnc.com/DOCLIB/datasheets/INT/EN_DS_UMC750.pdf?0413

Kontakt

Anders Dencker

Anders Dencker

CEO

Telefon: (+45) 60 40 00 50

ad@dencker.net